Ο Οκτώβρης, ήταν για μένα ένας από αυτούς τους μήνες όπου έγιναν διάφορα περίεργα γεγονότα στη ζωή μου. Τα γεγονότα αυτά, με οδήγησαν σε μεγαλύτερη και εντονότερη εσωτερική αναζήτηση. Άρχισα να ψάχνω ολοένα και περισσότερο στο διαδίκτυο για να καταλάβω τον κόσμο γύρω μας αλλά και αυτά που συμβαίνουν σε μένα προσωπικά.

Τελικά, χτες βράδυ όλα άρχισαν να μπαίνουν σε μια σειρά. Γεννήθηκα τον Απρίλιο του 1983.

Το συγκεκριμένο θέμα έφερε στην επιφάνεια ο ερευνητής και συγγραφέας Ιωάννης Φουράκης την περίοδο 2001-2002. Έγινε δε γνωστό μέσα από το βιβλίο του «Πυραιθέριον Ελλήνων Όραμα» και τη μακροσκελή συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Strange τ.44 – Μάϊος 2002. 98 ελληνόπουλα που γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 1983 είναι «θυγατέρες και υιοί αρχαίων Ελλήνων ημίθεων και ηρώων».Όπως χαρακτηριστικά εξηγεί ο κ. Φουράκης στη συνέντευξή του στο Strange «εγεννήθησαν με ιδιαίτερα γονίδια και κατά συνέπεια χαρίσματα και προτερήματα. Ταύτα δε και πολλά άλλα έφεραν και φέρουν και λόγω των κατά την γέννησίν των (σύλληψίν των) επικρατούντων τότε ,το 1982 ,συγχρόνως γαλαξιακών ,αστρικών και πλανητικών συνόδων ,συζυγιών και συντεταγμένων». Ο κ. Φουράκης εξηγεί παρακάτω πως εκείνη την εποχή παρατηρήθηκε ένα γεγονός (που σχετίζεται με τον ερχομό κοσμικής ακτινοβολίας απόρροιας των παραπάνω) που πραγματοποιείται κάθε 343 έτη με αποκλειστικό επίκεντρο των επιρροών του και επιδράσεων του τον ευρύτερο αιγαιακόν χώρο.

Ακούγεται παρανοϊκή, αλλά αν διαβάσετε περισσότερα, θα δείτε οτι αυτή η θεωρία βασίζεται σε πραγματικά στοιχεία. Είχα συμπληρώσει κι εγώ το ερωτηματολόγιο στο σχολείο. Ίσως έτσι εξηγείται και το περιστατικό με την κύστη κόκκυγα

Όλα αυτά τα χρόνια ασχολούμαι αρκετά με τους υπολογιστές. Από τότε όμως, είχα απαντήσει θετικά στην ερώτηση «Νιώθεις καμιά φορά πως τα ηλεκτρονικά μέσα, όπως π.χ. οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σαν να μπορούν να επηρρεάσουν τη σκέψη σου;». Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιοώντας έντονο υπερβατικό διαλογισμό και άλλες νοητικές ασκήσεις κατάφερα να μετατρέψω αυτήν την αδυναμία σε πραγματική δύναμη. Όχι μόνο δε με ελέγχουν πια οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, αλλά έχω αρχίσει να τους ελέγχω εγώ με τη σκέψη μου. Προς το παρόν μπορώ να ανοιγοκλείνω το dvd player και να μετακινώ τον κέρσορα του ποντικιού (δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμη να κάνω κλικ το οποίο θα βοηθούσε πάρα πολύ όταν βλέπω …εχμ βίντεο και θέλω να έχω τα χέρια μου ελεύθερα). Επίσης, όταν αφήνετε κάποιο σχόλιο στο μπλογκ μου, κάπως το αισθάνομαι (αυτή η ικανότητα μερικές φορές μπορεί να γίνει ενοχλητική, γι αυτό θα σας παρακαλούσα να μην αφήνετε σχόλια στο μπλογκ μου μετά τις 2 το βράδυ).

Αυτό που δεν έχω καταφέρει ακόμα να εντοπίσω, είναι ποιανού θεού ή ημίθεου γιος είμαι. Αν κρίνω από τα skills που έχω αναπτύξει, πιθανώς να είμαι ο γιός του Προμηθέα. Παρακαλώ τον κ.Φουράκη αν με διαβάζει, ή κάποιον από τους αναγνώστες του μπλογκ με καλή γνώση της αρχαίας ελληνικής ιστορίας και «μυθολογίας»αν έχει κάποια ιδέα, σαν άλλη Αγγελική Νικολούλη, να βοηθήσει μια ελληνική οικογένεια να ξαναβρεθεί.

Advertisements